Våren är här!

Nu har vi fått fantastiskt vårväder.. Ca 25-26 grader och strålande sol! Underbart!

Igår åt vi lunch på Delheim som är en stor favorit hos många av våra kunder.

Trevlig vingård med bra lunch och jättefin utsikt.

Nu har vi 2 lediga dagar och försöker leta lght/hus för fullt men Stellenbosch är svårt. Eftersom det är en stor studentstad så löper de flesta hyreskontrakt inte ut förrän i slutet av Nov när studenterna har haft sina slut-tentor…

Fick nys om ett hus som verkar perfekt men det är ett annat par som har förtur så vi får hålla tummarna för att de inte vill ha det…

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
3 comments on “Våren är här!
 1. Ha! Här är det inte mycket vår. Förvisso har vi Cape Doctor på besök idag men inte mer är +16C. Men i solen är det varmt och skönt. Om man håller sig borta från vinden dvs.
  Lycka till med husletandet!

 2. Anonym skriver:

  Hej, Minna!
  Min svärmor har ett hus som hon vill hyra ut helt eller delvis i Heldervue, Somerset West.De har flyttat till en lägenhet i The Strand och söker efter någon eller några att hyra ut till.Huset ligger på Abelia Street, på väg upp mot Spanish Farm hållet. Om intresse finnes:Ring: 0027 763098099(telnr från Sverige). Hon heter Yvonne Swart. Det är inte i Stellenbosch, men det är inte långt dit(10 min).
  Mvh/ Lars

 3. Minna skriver:

  Tack Lars för tipset! Men vi ska försöka hitta något hyfsat centralt i Stellenbosch om vi kan..skulle behöva vara så nära Guesthouset som möjligt..Men om det inte funkar så kanske jag tar kontakt med Yvonne.
  Ha det gott!

  Mvh
  Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.