Söta elefanter och ännu sötare bebis…

Jobbade hela lördagen men igår gick vi upp tidigt, tog en morgonpromenad och körde ganska tidigt ner till kaphalvön och Simon´s Town.

Var en helt underbar höstdag igår med strålande solsken och ingen vind överhuvudtaget…Så himla vackert! Varje gång vi kör längs kusten på dagar som denna, suckar vi lite och börjar klura lite på om vi ändå inte ska flytta tillbaka till Kaphalvön och närmare havet…

Ja, ja..just nu har vi ingen aning om vart vi kommer bo nästa säsong och det känns ju rätt spännande det också..Kan bli kaphalvön, vindistrikten el kanske centrala Kapstaden…Det får tiden utvisa.

Vårt mål med utflykten igår var att besöka Jasper nere vid Boulders Beach. Ni som följt bloggen ett tag, vet att Jasper och hans fru är de som tillverkar våra små söta nyckelringar som alla våra kunder får.

Den här gången hade vi beställt 200 elefanter och istället för att bara använda grå pärlor, hade Jasper  även använt färgade pärlor på vissa av elefanterna. Vi är supernöjda och ni anar inte vad glad Jasper blev när han såg att vi förutom betalning för elefanterna, hade lagt ner en större summa kontanter till honom och hans familj.

För ett tag sedan skrev jag ju om Jasper och hans familj här på bloggen och hur vi har bestämt att lägga 100kr från varje bokning vi får, till att hjälpa Jaspers familj ekonomiskt. Förutom dessa pengar, har ett flertal personer som läst bloggen, samt våra familjer och vänner, satt in pengar och just nu har vi mer än drygt R7000 i Jasper kassan!

STORT TACK alla ni som bidragit.
Som Jasper sa igår: God Bless you all!

Han är så enormt tacksam för att det finns folk i Sverige som vill hjälpa honom att ge sin son den vård han behöver. Nu när säsongen börjar gå mot sitt slut, har Jasper svårt att få ihop till hyra m.m så vi kommer varje månad sätta in pengar på hans bankkonto så att vi sprider ut bidragen över flera månader.

Om några veckor får vi träffa Jasper och hans familj igen då vi planerat en lunch tillsammans.

På eftermiddagen åkte vi hem till M & A och gosade med lille Nathan….Världens sötaste!

Blev en helt ok söndag på alla sätt och vis!

(Visited 159 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Söta elefanter och ännu sötare bebis…
  1. Klart ni ska flytta tillbaka till the Far South! Eunice har fortfarande fredagar ledigt och behöver mer jobb! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.