Snygga smycken att köpa online

Ni vet Lindah, som skriver en trevlig blogg om sitt liv i Sydafrika…?

Hon har länge tillverkat och designat jättesnygga smycken och nu har hon tagit det stora steget och faktiskt startat egen webshop som säljer dessa smycken 🙂 Grymt kul och jag önskar henne verkligen all lycka till!

Gå in på hennes hemsida och kika…lovar att det är väldigt svårt att inte beställa något…Har själv ögonen på ett par stycken som jag vill beställa när jag kommer hem till Sverige.
Eftersom materialet är mycket billigare här nere, så kan Lindah hålla priserna nere och dessutom erbjuder hon alltid fri frakt… Är övertygad om att LiTEN Design kommer lyckas bra!

(Visited 256 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.