Cape Argus

På Söndag är det dags för den årliga cykeltävlingen: Cape Argus. Världens största cykeltävling om man ser på antalet deltagare. Mer än 35000 cyklister som tar sig från Kapstaden, ner runt kaphalvön, längs den otroligt vackra kusten tillbaks till Kapstaden igen..

För oss som bor nere på kaphalvön, betyder det att man får hålla sig hemma hela söndag förmiddag eftersom många vägar är helt stängda.

Vi bor precis vid vägen och kommer kunna se cyklisterna från vår övre balkong.

Håller tummarna för att det inte kommer blåsa för mycket ( för ett par år sedan var det många som faktiskt blåste omkull! ) och ser fram mot en härlig söndagsfrukost och folkfesten som alltid råder 🙂

Men som sagt..är ni i Kapstaden på söndag: Glöm ett besök ner till Cape point!
(Visited 122 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.