Grattis mamsen!

Idag fyller min underbara mamma 59 år!

Eftersom hon ÄLSKAR blommor så blev det blommogram med en vårbukett som hon verkade bli väldigt glad för.Som de flesta barn i vuxen ålder, har man vett att vara tacksam för sina föräldrar och vore det inte för att de alltid ställt upp och stöttat mig i precis ALLA lägen, så hade jag nog inte vågat mig ut i världen på det viset som jag gjort. De är spontana, lite galna och alldeles underbara människor och jag är så himla glad att ha vuxit upp i den miljön.Även om vi bor långt ifrån varandra såväl i Sverige som när jag är utomlands så har vi ändå väldigt tät kontakt och min mor har alltid varit pigg på att lära sig Messenger, skype etc..Fast Facebook tycker hon verkar lite jobbigt…Så ett stort grattis till världens bästa mamma! Hoppas du fick en kanondag och nästa år…Ja då firar vi STORT!

(Visited 75 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.