Snart så…

…släpps förhoppningsvis min hemsida för Sydafrikaexperten.

Har haft så himla mycket att göra bara genom de förfrågningar jag fått från bloggen, att jag medvetet bestämde mig tidigare i vår att vänta med hemsidan.
Personligen tror jag en blogg fungerar bättre än en hemsida eftersom man kan vara mer personlig och det blir mer uppdaterat innehåll… Men inser såklart att för min trovärdighets skull, behövs även hemsidan.
Självklart får jag frågor och telefonsamtal från kunder som undrar om jag verkligen finns på riktigt, om mitt företag är registrerat osv.
Hemsidan kommer förhoppningsvis på så vis komplettera min blogg bra, även om bloggen alltid kommer fortsätta vara mitt starkaste marknadsförings-verktyg.
Känns spännande och kul nu när allt börjar falla på plats ordentligt.
Bokningarna inför hösten/vintern har kommit igång ordentligt och det märks på hotell och guesthouses som börjar bli fullbokade över jul och nyår redan nu, att det finns ett enormt sug efter Sydafrika. Riktigt kul!
Jag och F har börjat leta hus, bil, fixa visum, flygbiljetter m.m och nu är det bara 7 veckor kvar tills jag åker… Mitt i allt detta vill man även försöka njuta av svenska sommaren och just nu ser jag fram mot min första midsommar i Sverige på länge.
(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.