The Opal Lounge i Kapstaden

En restaurang som jag definitivt kommer besöka i Kapstaden nu i höst är The Opal Lounge, 30 Kloof Street. Det är här som mysiga Manolo tidigare låg och enligt flera av mina kunder, är både servicen och maten helt fantastisk.

Kloof St, som är en “förlängning” av populära Long Street där många backpackers, nattklubbar och barer ligger, ligger i stadsdelen Gardens och i detta område hittar man många bra restauranger som tapas-baren Asoka, Cape Colony i Mount Nelson Hotel, Saigon, 95 Keerom, Arnolds som har den billigaste och bästa frukosten i stan enligt mitt tycke och en annan favorit sedan länge: Societi Bistro (som tidigare låg nere vid Waterfront).
Ja, listan kan göras lång och självklart kommer vi ge våra omdömen om dessa och många andra restauranger när vi är på plats igen i slutet på September.
Vill man bo centralt med närhet till alla dessa restauranger rekommenderar jag svensk-drivna Villa Cape Adventures som jag skrivit om tidigare här.
Prisvärt och perfekta läget!
Om ni har någon egen favorit restaurang, tipsa gärna genom att lämna en kommentar 🙂
(Visited 107 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.