Mysigt Guesthouse strax utanför Kruger parken

I förra veckan skrev jag om ett Guesthouse strax utanför Addo National Park, för dem som vill komma ner lite i pris el inte vill bo på lyxigt safari lodge. Idag tänkte jag komma med liknande tips i Kruger området.

I White river, ett litet samhälle ca 20 km från Nelspruit och 350 km från Johannesburg, hittar man mysiga Seringa Lodge.
Det är svenska Cecilia och hennes sydafrikanske man Roger som driver denna lodge och här erbjuder de en trivsam miljö med fantastisk mat.
Cecilia är superduktig i köket och Roger har många års erfarenhet som safari guide och erbjuder således guidade turer i Kruger parken.
Min rekommendation är att man har Seringa lodge som bas i minst 3-4 nätter där man varvar besök i Kruger med diverse andra dagsutflykter i området.

Kör den vackra Panorama rutten längs Blyde River Canyon och stanna till vid utsiktsplatser som God’s window, Pinnacle, Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes. Otroligt vackert!
Finns även ett flertal vackra vattenfall att titta på, el besök gamla guldgrävar-staden Pilgrim’s Rest.
I Hazyview kan man lära sig mer om elefanter på Elephant Sanctuary el varför inte åka luftballong över Kruger parken.
Boendet på Seringa lodge kostar R420 per person för vuxna under högsäsong och endast R100 extra för barnen.
En tre-rätters middag som bokas i förväg kostar R165.00 respektive R90.00 för de små.
(Visited 116 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.