Snart är han hemma igen!

Imorgon kommer Fredric hem! Och gud så jag har längtat! Att vara gräsänka är inte ett dugg kul och jag har grävt ner mig i jobb för att få tiden att gå…

Istället för att ta bussen från Värmland till Arlanda som först var tanken, lyckades Fredric få tag på en gratis hyrbil genom Hertz. De behövde någon som kunde köra bilen från Karlstad till Stockholm och de pröjsar även för bensinen så det funkade ju klockrent för F 🙂

Så vad har jag pysslat med då?
Jo, I söndags körde jag familjen P in till stan och Bickley House där de skulle bo och bilden här nedan är från Chapman´s Peak vägen..Ni känner säkert igen stranden i bakgrunden..samma strand som är högst upp på bloggen 🙂

Efter att ha lämnat av kunderna, åkte jag hem till Madde och Al för lite lunch och sedan hade jag och M söndagshäng över en flaska vin. På kvällen käkade vi middag på Just Sushi men döm om vår förvåning när vi fick berättat att Allan, som är restaurangens välkände sushi kock, fått sparken!

Var någon ny kille som stod i köket och vi fick vänta nästan 2 timmar på vår sushi 🙁

Hoppas verkligen att Cathy och John hittar en bra ersättare för Allan illa kvickt!

Imorse var det återigen dags för flygplats transfer och denna gång fick jag först åka in till stan för att hämta upp J & C, som skulle möta upp J´s föräldrar som anlände några dagar efter dem.

J kommer fira sin 30-års dag här i Sydafrika och eftersom hon och hennes kille C är ute på en jorden-runt resa så är det 7 månader sedan de träffat hennes föräldrar. Kärt återseende i ankomsthallen!

Ikväll ska jag sitta och jobba så länge jag bara orkar så att jag och F kan göra något kul imorgon när det är dags för vår “date dag”. Som jag längtar!!!

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.