Pengar till spjälsängar

När jag var i Sverige fick jag ett trevligt mail från Britt Marie som bor i Kil, samhället i Värmland som jag kommer ifrån. Hon är mamma till en god vän till mig och följer tydligen min blogg 🙂

När hon läste om de små dagisbarnen i Masiphumelele som skulle behöva fler spjälsängar så bestämde hon och hennes vän Gerd sig för att hjälpa till och har skänkt en liten slant till detta. Även mina föräldrar har donerat en mindre summa så idag när jag hämtat upp F från flygplatsen och haft vår efterlängtade date, ska vi börja leta efter dessa sängar som vi lovat skaffa fram till Evelyn.

Tack snälla för era bidrag 🙂

Ett par hundralappar räcker långt och kommer göra stor nytta i Evelyns dagis verksamhet!

Om det är någon mer som vill hjälpa till, kan man ta kontakt med mig så skickar jag över mina bankkonto detaljer i Sverige som man kan sätta in pengar på.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.