Skönt med rutiner igen

Nu börjar jag hitta tillbaks till mina gamla rutiner igen. Känns bra och idag har jag fått otroligt mycket gjort på jobbet. Kul!
Februari ser ut att bli vår största månad denna säsong så det är många välkomstpaket, vouchers m.m som ska göras iordning.

Fredric har slappat och tagit det lite lugnt de senaste dagarna. Återhämtat sig från de senaste 3 veckorna som har varit minst sagt hektiska!
Dessutom har han haft jätteont i käken/tänderna den sista tiden och röntgade sig i förra veckan då det konstaterades att han har inflammation i “käkleds-disken” …vad det nu är? Så nu får han inte äta något hårt el egentligen något som ger tuggmotstånd och måste göra dagliga övningar för att försöka rätta till problemet, annars kan det bli värre. Mycket värre.

Så jag äter LCHF och Fredric äter typ pureér….eller inte riktigt..men mitt blomkålsmos och även broccoli/blomkåls gratängen passar ju Fredric perfekt så inget gnäll för att det inte finns potatis, ris el bröd i huset 🙂

Imorgon blir det jobb från “Möra till kväll” och även en snabb sväng in till stan. Ska träffa goa kunder som tagit med sig kaffe och pepparkakor till oss 🙂
Mitt SOS rop i förra veckan fungerade!

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.