Billig safari i Krugerparken

Är många som vill åka på Safari när man reser till Sydafrika och då är det förstås ofta Krugerparken som ligger högt upp på önskelistan.

Jag har ju tipsat om Bushwise safaris flera ggr som jag personligen tycker är ett bra alternativ och inte lika dyrt som några av de större privata lodgerna.

And guess what?

Just nu kan man boka ett 3 nätters paket för endast R4980 per person och då ingår transfer till och från Nelspruit, boende, flesta måltider och en spännande safari aktivitet per dag. Man kombinerar Kvälls safari, heldags safari och “Morning bush walk” och får på så vis uppleva krugerparken på flera olika sätt. Perfekt blandning som passar såväl vuxna som barn 🙂

Mer om detta paket kan ni läsa här.
Tipsade om Kululas flyg-rea förra veckan och just nu skulle det kosta ca R900 att flyga t/r från Johannesburg till Nelspruit. Helt ok och jämför man med vad vissa av de andra ställena kostar så blir knappa R2000 per natt inkl flyg Riktigt billigt!
(Visited 204 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.