Min väder widget

Hmmm..vet inte riktigt vad jag ska tycka om väder widgeten som ni ser på höger sida. Just nu säger den att det är 29 grader varmt och halvmolnigt? Jag kan inte se ett moln så långt ögat når?

Har provat flera widgets tidigare men ingen som fungerar riktigt bra.
Var samma sak med en besökar-räknare som jag använde för ett par år sedan. Funkade jättebra och jag hade över 30 000 besökare..och en dag var den tillbaka på noll 🙁

Någon som hittat en väder widget som fungerar?

Känner dessutom att det är dags att uppdatera bilder m.m här på bloggen så det blir nog ett av mina kvällsprojekt framöver…

(Visited 86 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Min väder widget
  1. Jag hittade en bra widget för Fish Hoek men helt plötsligt var det Capri istället. Och det stämmer ju inte med vårt väder på den här sidan. Jag letar också! Hojta om du hittar ngn. Man vill ju ha VÅRT väder, inte CT.
    Easy counter har funkat för mig när det gäller räknare. Men jag har ju inte kommit upp i dina volymer!
    Kram från grannen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.