Boka flyg till Sydafrika

Som de flesta redan vet så bokar vi i dagsläget inga flyg utan det hittar ni själva, vi fixar resten!

Oftast finns de billigaste flygen på nätet och personligen brukar jag använda någon av jämförelse- sajterna som på direkten radar upp de olika priserna hos de olika bolagen. Luftgrop är en sådan sida och ett perfekt litet verktyg som jag ofta själv söker flyg med.

Ett problem som jag märkt många har, är att om man vill börja sin resa i säg Johannesburg och sedan flyga hem från Kapstaden så blir det genast ganska mycket dyrare. Mitt tips är att det kan vara värt att kolla på t/r flyg till Johannesburg och istället boka ett separat inrikesflyg till Johannesburg från Kapstaden. Många ggr blir det billigare.

Inrikesflyg i Sydafrika bokar man enkelt själv över internet på något av dessa bolag:

www.kulula.com

www.flysaa.com

www.flymango.com

Gör man detta ska man bara se till att man har tillräckligt med tid att hämta sitt baggage och sedan checka in på internationella flyget…

Däremot fungerar inte de svenska jämförelse sajterna något vidare för dessa…

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.