Sjukstuga

Så här i slutet av säsongen brukar alltid jag el Fredric bli sjuk…Är som om kroppen känner av att det börjar lugna ner sig och “tillåter” sig själv att slappna av och det slår aldrig fel… Vi har båda känt oss slitna och utarbetade de senaste veckorna så det har bara varit en tidsfråga.

Och i fredags var det så dags. Fredric vaknade med hög feber och ont i kroppen, huvudet osv så jag jobbade på guesthouset och helgen har spenderats hemma. Vi har alla gått runt i pyjamas och bara varit.

 Är skönt med sådana dagar också, men lite trist att det skulle hända Inkas sista helg. Vi hade egentligen bokat middag på Babel och planerat in härliga luncher osv men, men..

Vi har fortfarande några dagar kvar innan Inka flyger tillbaka till Sverige!

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.