Måndagslunch

Igår smet vi iväg och käkade lunch på Terroir vid Kleine Zalze vingård som ligger i utkanten av Stellenbosch.

Är inget ställe vi besöker speciellt ofta eftersom det är i dyraste laget, men en gång per år försöker vi ändå åka dit för att se om det fortfarande håller måttet…Är ett ställe som många av gästerna på guesthouset bokar in sig på och med det svaga randet, så är priserna fortfarande helt ok, med europeiska mått mätt.

Jag och Inka åt dagens fisk som var kingklip och Fredric testade deras pork belly. Till efterrätt valde vi alla olika, och min dessert var utan tvekan snyggast.

Var en riktigt trevlig lunch och jag älskar de här sista sommardagarna när temperaturen är behagliga 25-28 grader och det är svalt och skönt på nätterna.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.