Sista grillkvällen?

Igår hade jag en skön ledig dag där jag först käkade brunch med C nere vid Mälarpaviljongen. Han och jag var ett par i flera år och det är kul att vi fortfarande är så goda vänner…

Där passade jag på att äta en sista räkmacka. Är något jag brukar sakna nere i Sydafrika.

På kvällen åkte vi ut till Nacka för en grillkväll hos min barndomskompis Stoffe och hans Sara. Känns i luften att hösten är på G och detta kanske blev sista grillkvällen den här sommaren?

Åt en helt otroligt god köttbit och jag och F har nu bestämt att vi måste införskaffa en termometer illa kvickt för att få till köttet så som det blev igår. Så sjukt gott! Tack för en supertrevlig kväll!

Idag måste jag jobba för att inte hamna för mycket efter…Men är väldigt nöjd med helgen och känner mig redo att lämna Sverige för denna gång.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.