Långlunch med goda vänner

Precis kommit tillbaka till hotellet efter en lååång lunch med bästa Linda och InkaÖrtagården.

 Perfekt lunchställe med stor buffet där det finns något för alla. De är kända för sina vegetariska rätter men de har även “vanlig” husmanskost, sushi, pasta, glass m.m. Lunchbuffén kostar 95kr. Restaurangen ligger precis brevid Östermalms hallen, som ju i sig alltid är värt ett besök. Älskar att gå runt bland alla delikatesser!

Var mysigt att träffa tjejerna igen och jag hoppas min övertalning om att de ska komma ner och hälsa på oss i Sydafrika igen (L har varit nere 2 ggr redan och I en gång) gått bra så att vi får besök ännu en gång.

Nu blir det ytterligare några timmars jobb innan jag och F ska inta hotellets terass för ett glas vin. Solen har tittat fram och det bådar gott för en härlig helg i huvudstaden 🙂

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.