Fler billiga flygbiljetter

Just nu kan man hitta hyfsat billiga flygbiljetter till Sydafrika hos flesta bolag. Om man ska resa under andra tider än jul och nyår dvs.

 Jag har tidigare tipsat om British Airways och Lufthansas reor och just nu finns det även billiga flyg hos Air France. Deras kampanj kallas för Sunshine deals och måste bokas innan 1 Sep. Då finns det biljetter från R7390 till både Kapstaden och Johannesburg.

Hos dem är det också hyfsat enkelt att boka in och utresa från olika städer. Säg att man vill flyga in till Kapstaden och hem från Johannesburg el vice versa. Det är bara att trycka på deras Multicity alternativ.

Johannesburg kan man flyga till redan nu medans flygen till Kapstaden börjar 1 nov.

Jag flög med Air France från Johannesburg i vintras och var enormt imponerad!

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.