Home sweet home

Ja, då har vi landat i ett molnigt och senare mycket regnigt Kapstaden..Det har fullkomligen vräkt ner senaste timmarna!

Resan ner gick bra men jag måste återigen få klaga lite på mellan-landningen i Johannesburg som Turkish Airlines har..Är otroligt frustrerande att sitta där i nästan 2 timmar när man är så nära!

Man flyger alltså från Stockholm till Istanbul där man byter plan och sedan efter ca 9 timmars flygresa så släpper man av passagerare i Johannesburg. Meningen är att det ska ta ca 1 timme men idag tog det nästa 2.5 timme..inte OK!

Kommer dröja innan jag flyger med Turkish igen enbart av den anledningen även om planen är helt ok och personalen verkligen toppen.. men ochandra sidan så brukar de vara lite billigare rent generellt och det var därför jag och F valde Turkish denna gång så jag borde inte klaga…

Men i vilket fall som helst..Känns underbart att vara hemma igen!

Ikväll blev det nudlar på Simply Asia och det kändes extra kul att de kom ihåg våra orders 🙂

(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.