Prisvärd lunch i vindistrikten

Nu när vi äntligen kan kalla oss själva för Stellenbosch-bor så är ju en av våra största “utmaningar” att utforska alla restauranger och vingårdar i området. Hårt jobb, men någon måste ju göra det 😉

Idag tog Peter och Katarina som äger The Beautiful South Guesthouse som vi jobbar på, oss till Clos Malverne, som ligger i Devon Valley, strax utanför Stellenbosch.

 Trevlig vingård med restaurang och spa och här kan man avnjuta en 4-rätters avsmakningslunch för R148 per person inkl vin!

Verkligen value for money och maten var kanon!
Jag åt bl a prawn tempura, rödbets och getost sallad och en fillet. Och till dessert blev det en sagolik choklad fondant. Till alla rätter har de matchat ett av gårdens egna viner och min favorit var nog deras Auret som är en blend av Cabernet Sauvignon och Pinotage.

Restaurangen är vanligtvis endast öppen för lunch med några enstaka middagskvällar under högsäsong och trots att det bara är första vårdagen och en torsdag så fylldes restaurangen upp ganska snabbt så jag rekommenderar att man bokar bord.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
2 comments on “Prisvärd lunch i vindistrikten
  1. Marie skriver:

    Då får väl jag passa på att rekommendera mina Sydafrikanska kollegors favorit: La Masseria i Durbanville. Hyfsat nära till ert nya boende!

  2. admin skriver:

    Tack för tipset Marie!..Det ska vi absolut besöka..har också hört en hel del bra om det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.