Sen sommar i år

I vanliga fall brukar vi ha några riktigt varma veckor här nere redan i Jan men de uteblev i år och verkar istället komma nu. Har haft temperaturer över 30 grader hela veckan och på söndag varnar de för så varmt som 35 grader…

Jag älskar vanligtvis värmen och skulle inte byta bort den mot kylan i Sverige för något men när bilen är sönder (the never ending story om min stackars Volvo) och man måste promenera till jobbet och upptäcker att det redan hunnit bli ca 25-27 grader vid 07.30 så är det inget kul längre…

Här nere på kaphalvön fläktar det åtminstone nästan jämt men tror definitivt att det lutar mot en lugn helg på stranden el på altanen i skuggan med en god bok.

Förresten, har inte så mycket val utan bil heller..

och på söndag ska jag gå och se Musikalen “Beauty & the Beast” med småkillarna och A…

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.