Just Sushi

För er som följt min blogg under en längre tid så vet ni att jag är helt tokig i sushi och det är inte ovanligt att det blir sushi en, två och även ibland 3 ggr/veckan. Kanske kan verka konstigt att Sydafrika av alla ställen skulle ha bra sushi men så är det alltså.

Och t om här nere på kaphalvön är jag bortskämd med inte mindre än 7 olika sushi ställen inom en 30 min radie.

Och nu har det hänt. Jag kan kalla mig själv stammis på min absoluta favorit: Just Sushi.

Just Sushi är precis som det låter en restaurang som endast serverar sushi och ligger i Simons Town. Litet ställe med väldigt gott rykte så borden tar snabbt slut så det gäller att boka i förväg.

Jag och min chef har en liten ritual då vi äter lunch där varje fredag och sedan brukar jag och en annan kompis äta där ons kvällar så vid det här laget kan personalen mitt namn, vet min order utantill och ser alltid till att det står en kall black label och väntar vid ankomst. Är sådana små detaljer som gör att jag känner mig hemma.

Börjar helt enkelt känna mig som en “local” och jag gillar det skarpt!

(Visited 76 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.