Säsongen snart slut

Puh!
Då börjar det äntligen närma sig slutet på säsongen. Gjorde sista rycket som guide i tisdags och det var en skön känsla att få hänga upp uniformen. Inte för att jag inte gillar guidningen el mitt jobb, men den här säsongen kändes fruktansvärt lååång.
Eftersom vi blev av med en guide tidigt i säsongen och jag försökte bolla guidningen och mitt vanliga jobb samtidigt så tog det jättemycket på krafterna och redan vid jul var jag helt slut! Och sedan dess har jag försökt jobba ikapp men aldrig riktigt hunnit ifatt…

Så de senaste dagarna har jag suttit på kontoret och bara njutit av att kunna bocka av en hel radda av saker på min “to do list” utan att ersättas av hundra andra saker…

Har dessutom haft tid att träffa lite kompisar och känner att mitt sociala liv börjar arta sig igen. Igårkväll hade jag och M tjejkväll hemma hos mig med lite vin och god mat och till veckan försvinner t om jourtelefonen och jag kommer kunna slappna av även under kvällstid…Tror bestämt jag gillar hösten mer och mer..

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.