Hösten snart här…

Har jobbat största delen av helgen. Först kaphalvön i Fredags vilket är en jätteslitsam dag då man plockar upp gruppen redan kl 5 inne i stan och inte är tillbaka förrän strax innan kl sex på kvällen. Jag och chefen som jobbade ihop och det känns alltid skumt när man helt plötsligt ska översätta åt en annan guide när man är så van vid att guida själv… Och igår körde jag Bo Kaap och kåkstäderna och sen blev det utgång med en av reseledarna senare på kvällen. Hamnade på The Dubliner som var mitt stamställe under första säsongen och vissa av bartenders kände fortfarande igen mig så det var kul fast även lite oroväckande??

Idag har varit en hemma dag. har fixat i trädgården (Mulle mullvad vill inte ge sig) och även möblerat om och rensat ur en del skåp och så. Imorgon anländer sista gruppen för säsongen så ytterligare några dagars guidning för min del och sen förhoppningsvis lugn och ro i några månader då jag kan jobba ikapp på kontoret…

Hösten är på ingång. Forfarande varmt på dagarna men man känner det i luften under kvällstid och jag måste erkänna att jag ser fram mot att få plocka fram alla myspys kläder, tända ljus, dricka massa rödvin etc, etc.. helt ok.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.