Rundresa i Sydafrika- Utan hyrbil

De allra flesta Sydafrika-resenärer tycker det är kul och spännande att hyra en bil och köra omkring på egen hand, men vi har också en hel del kunder som inte känner sig helt bekväma med vänstertrafiken, eller som helst slipper bilkörning på semestern. För dessa kunder har jag nu satt ihop en rundresa där man helt enkelt får transfer mellan de olika boendena.

Det är ingen längre rundresa, utan i detta paket har jag valt att fokusera på några nätters Safari, 5 nätter i Kapstaden och sedan avslut med 3 nätter i Stellenbosch och jag tycker den blev riktigt bra!

Paketet kan man läsa mer om HÄR.

På safarin bor man i mysiga “Trädkojor”.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.