Några bilder på vårt nya hem

Idag har vi haft en underbart härlig försommar dag med ca 28-29 grader i skuggan och nästan helt vindstilla!
Vaknade hyfsat tidigt och tog en promenad i våra nya kvarter. Är första gången som vi bor i ett “villa-område” och än så länge stormtrivs vi. Även om vi självklart saknar Stellenbosch och vindistrikten så känns detta väldigt mycket hemma för oss.

Tokai, området vi bor i, ligger ca 25 min med bil söder om själva Kapstaden och eftersom vi tidigare bott på andra sidan berget, ännu längre söderut än detta, känns läget här “så nära” allt.

Ok, vi har ju inte den fina utsikten mot bergen som vi hade i Stellenbosch, el mot havet och Simon´s Town som vi hade i huset innan dess, men boendet i sig är väldigt mysigt och själva layouten på huset passar oss.
Liten trädgård som inte kräver speciellt mycket jobb men som ändå har plats för våra kryddor, tomater osv och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som vi båda gillar. Ja, här kommer vi trivas!

Har tagit några få bilder men eftersom 2 av sovrummen fortfarande är belamrade med resväskor och flyttlådor så får ni bara se vissa delar av huset… och de är inte heller speciellt välstädade el i ordning än..Sorry!

Huset har 3 sovrum + kök och vardags rum i ett och 2 badrum (det ena En Suite). I Garaget finns ytterligare ett hyfsat stort rum som tanken var att vi skulle använda som kontor men eftersom det är en del fuktskador efter vintern, har vi valt att avvakta till ägaren fixat detta.

Vi har ju gott om plats för kontor inne och fortfarande ett extra rum som gästrum.

Kommer kanske lite fler bilder när allt är i sin ordning men vet att våra familjer är nyfikna på hur vi bor så hoppas detta ger något slags hum iallafall….

(Visited 102 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.