Rugby-VM

Har nog inte undgått någon att det för tillfället pågår VM i Rugby i Nya Zealand. Sydafrika är en stor Rugby Nation och man har stora förhoppningar om att kunna ta hem titeln precis som man gjorde för fyra år sedan.

Imorse utklassade man grannlandet Namibia med hela 87-0 och man kunde höra glädjeropen från husen bredvid där studenter samlats för att titta på matchen ihop 🙂

Hittade denna video som släpptes av ABSA (en av Sydafrikas största banker) som är stor sponsor av landslaget, el Springboks el “The boks” som de också kallas… Go Bokke!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.