Dagens kontor

Tanken var ju att vi skulle ha åkt ner till kaphalvön och kollat så att våra saker finns kvar i magasinering men eftersom jag har väldigt mycket att göra på jobbet just nu, så bestämde vi oss för att lita på att allt finns kvar och istället förflytta oss till något Café och jobba.

Kan vara skönt att komma ifrån Guesthouset emellanåt och även om man kan sitta där och jobba så måste man ju på samma gång även vara social mot gästerna..

Så dagens kontor blev Café Dijon som snabbt blivit en favorit pågrund av deras Eggs Benedict 🙂 detta är ett café med franska influenser och eftersom de INTE har gratis Wi-fi så har de heller inte en massa studenter..vilket kan vara skönt när man ska jobba..Så där satt vi precis hela dagen!

Har väldigt många familjer som vill hyra hus i Kapstade under jul och nyår och det är vekligen inte lätt!

De flesta hus är redan upptagna eller vääääldigt dyra..så mitt tips är att man bor några nätter på Hotell i Kapstaden och sedan rör på sig…

Ber förresten ursäkt om att det varit dåligt med bilder men jag har tyvärr inte haft tid att ladda ner de på datorn..men det kommer!

(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.