Restaurang guider för Sydafrika

En av de sakerna jag gillar allra mest med Sydafrika är utan tvekan maten.

Servicen är inte alltid den bästa och tyvärr har många restauranger problem med personal som ständigt byter jobb så ibland kan man ha en fantastisk upplevelse på en restaurang ena veckan och sedan bli grymt besviken nästa…
Men jämfört med Sverige så tycker jag ändå att det är en ren fröjd att prova nya restauranger med jämna mellanrum eftersom priserna fortfarande är mycket överkomliga och kvalitén på maten ofta riktigt bra.
Internet sajter som jag ofta besöker för att hålla mig uppdaterad och få inspiration för nästa restaurang besök är Eat Out , Restaurants.co.za , Dining Out och Rossouws Restaurants
När jag åker tillbaks i Okt så är det en lååång lista på restauranger i Kapstaden med omgivning som ska avverkas och här kommer namnet på några av dem:
Nobu och Maze på nyöppnade One & Only Resort Cape Town– Nobu som även finns i städer som London, New York och Dubai specialiserar sig på japanska rätter och Maze är en av Gordon Ramsey’s restauranger.
Overture– Restaurang på Hidden Valley vingård som jag hört massa gott om.
La Colombe– Fått flertalet utmärkelser för att vara Sydafrikas bästa restaurang. Ligger på vingården Uitsig i Constantia distriktet. Ett par år sedan som jag var dit sist så vill kolla om det lever upp till sitt rykte fortfarande men får nog boka bord redan nu…
The Roundhouse– En restaurang i Camps Bay med massa intressant historia som fått sig ett uppsving efter renoveringen för ett par år sedan. Har tyvärr av någon underlig anledning själv inte varit dit.
Blonde Restaurant– Nyöppnad restaurang i Gardens som drivs av ägarna till två av mina favorit restauranger: Beluga och Sevruga. Nyfiken på om denna också faller mig i smaken.
Dutch East– Nyöppnad restaurang i gourmet-staden Franschhoek.
Ja, detta är bara några av alla de ställen jag ser fram mot att besöka under nästa säsong och ni kommer självklart få ta del av våra kommentarer…
(Visited 73 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.