Mossel Bay Guesthouse

Mossel bay är en stad alldeles i början av Garden Route som tyvärr ofta “glöms” bort men som definitivt är värt ett besök, speciellt om man inte vill köra så långt.

Här finns badvänliga stränder, massa olika aktiviteter och dessutom kan de skryta med hela 320 soldagar om året. Perfekt för barnfamiljer men också ett bra stopp för den som kanske inte vill köra hela garden route utan vill göra en lite kortare rutt.
I området finns flera bra golfbanor, man kan dyka med vithaj, vandra längs den klippiga kusten och bara ca 20 min från stan finns även lättare safari man kan åka på. Bra bas för dagsturer till resten av Garden Route och bara ca 4 timmars körning från Kapstaden.


Ett Guesthouse som jag rekommenderar är Mossel Bay Guesthouse som ligger ganska centralt med jättefin utsikt över hela stan och havet.

Här bor man för ynka R375 per person och natt. De har även ett rum med plats för en familj med 2 barn.

(Visited 86 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.