Bröllop i Sydafrika

Jag har nämnt det tidigare och tänkte det kunde vara dags igen. Om någon planerar att fly Sverige och gifta sig utomlands så är Sydafrika perfekta platsen!

Jag samarbetar med en helt fantastisk agent i Kapstaden som specialiserar sig på just bröllopspar från utlandet.
Kanske vill ni ha en liten intim vigsel på en öde strand el varför inte gifta sig på en vingård med de vackra bergen i bakgrunden? Eller uppe på toppen av Taffelberget med hela Kapstaden som utsikt? Bush-bröllop på ett safari-lodge börjar också blir riktigt populärt.
Ja det finns hur många varianter och alternativ som helst.

I alla bröllopspaket ingår vigselförrättare, alla administrativa kostnader i samband med vigseln, bröllops fotograf och 200 fotografier, brudbukett och transfer till och från vigseln.


Innan bröllopet har ni ett privat möte med en sk ”Wedding Co-ordinator” som går igenom dagen och ser till att ni har allt som ni behöver inför den stora dagen. De hjälper även till att ordna håruppsättning, make up, brudklänning och annat som skulle kunna behövas.

Och självklart hjälper vi er planera resten av bröllopsresan om ni så önskar.
Här kommer ett exempel på ett strandbröllop liknande det som jag var med på när N & L gifte sig förra året och som fotot till höger kommer ifrån.

Cape Town Beach Wedding I detta paket ingår följande:

Wedding co – ordination services in South Africa

**** Minister, legal and administration fees **** Marriage license & Certificate, application and issue **** Pre-Wedding Meeting **** Donation to the National Parks Board **** 1 Bottle of Champagne **** Floral Arch and circle of petals **** Bridal bouquet of fresh flowers & Grooms buttonhole **** Mercedes Chauffeur Driven vehicle (Transfer to and from the Beach) **** 200 photographs in a proof album and CD Pris Från 13700kr

(Visited 535 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.