Goda ostar längs Garden Route

Garden Route är känt för att ha många sk “farm stalls”, antikaffärer och marknader utspridda lite här och var och jag rekommenderar exempelvis Scarab Village craft market som hålls varje lördag i Sedgefield, mellan George och Knysna . Här kan man hitta massa goda lokalproducerade läckerheter som olika marmelader, oliver, ostar m.m och även en hel del fina hantverk.

Har man inte turen att befinna sig i området en helg kan man istället göra ett besök hos “Cheeseman” el Paul som han heter. Paul har ostbutiker utspridda i Sedgefield, Knysna och Plettenberg Bay och den i Sedgefield ligger precis brevid Engen macken längs N2. Prova gärna deras Dolce Latte ost..söt och krämig variant..Mums!
(Visited 84 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.