Resa med barn längs Garden Route

Just nu befinner sig vår kollega Madelen och hennes familj på en studieresa längs Garden Route. Är ju en superviktig del av vårat jobb, att ha besökt så många ställen som möjligt och veta vilka aktiviteter som erbjuds osv.

Med på resan är Madelens snart 6-åriga son och det är underbart att se hans glädje vid alla stoppen som de gjort hitills!

Har själv lite hat-kärlek till det området då namnet är väldigt missvisande och det ofta känns som att folk har lite fel förväntningar…Men reser man med barn i Sydafrika så är Garden Route en väldigt fin sträcka att köra…Finns så otroligt många olika aktiviteter att stanna till vid.

Vill ni se lite mer av vad de hittat på senaste dagarna så kan ni kika på vårat Instagram och här kommer ett litet axplock:

Nu befinner de sig på Kariega för safari och det var inte helt oväntat en extremt peppad kille som checkade in där!

(Visited 222 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.