Kirstenbosch populära söndagskonserter

För er som planerar att vara i Kapstaden en söndag i mellan 18 nov- och slutet av mars får inte missa de omåttligt populära sommar-konserterna som anordnas i Kirstenbosch botaniska trädgård.

Idag släpptes schemat + biljetter och namnen på de artiser som är med i årets upplaga och precis som tidigare år, är det en riktigt bra blandning. Den 23 dec ska exempelvis Boney M  (ja gamla discobandet med hits som Rivers of Babylon och Daddy cool!) spela och andra personliga favoriter är t. ex. Freshlyground, Goldfish och Parlotones…

Ta med något gott att äta och dricka och en filt att sitta på och njut av den härliga atmosfären i fantastiskt vackra omgivningar!

Går även att beställa färdig picnic från Kirstenbosch Tea Room el Moyo som finns inne i trädgården.

Biljetterna går endast att boka hos Webtickets och kostar mellan R150-350 per person. Barn under 6 år går in gratis.

Grindarna öppnar kl. 16.00 och konserten brukar börja ca 17.30. Se till att ni åker dit i god tid (speciellt om ni har egen bil eftersom man brukar få parkera en bra bit bort så allra bästa är att ta en Uber dit och hem)

Rekommenderas varmt!

Här var vi och såg Freshlyground 2012 tror jag det var…

(Visited 145 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.