Res med oss till Sydafrika

Den 5 Feb 2011 avgår flyget från Stockholm med destination: Kapstaden, Sydafrika!

Där kommer jag möta upp er som grupp och under 2 veckors tid är min upppgift att visa er mina smultron ställen och lära er så mycket jag kan om det som jag kallar mitt hem.
Vi kommer spendera några härliga dagar i Kapstaden med omgivning, lära oss en hel del om Sydafrikas viner, spendera tid längs Garden Route, och slutligen förstås åka på “big 5” safari. Perfekt introduktion till Sydafrika helt enkelt!
Jag bestämde redan i somras att jag ville göra en egen gruppresa men fick då rådet att lansera den utan flyg eftersom folk ofta hittar billiga flyg själva över nätet.
Men efter att ha fått ett flertal intresseanmälningar där folk ändå vill att vi ska fixa flyget, ändrade jag mig och har nu nöjet att släppa samma resa inkl flyg från Sverige, till ett väldigt bra pris dessutom.. 🙂

Tanken är att detta inte ska vara som “de andra” gruppresorna där ute.
Inget ont sagt om mina konkurrenter och kollegor eftersom jag själv ofta jobbar som guide åt dem..men det verkar som om många bara kör samma sak om och om igen…och vi alla vet vad kul det är att känna sig som en flock får eller hur?
Så även om programmet ser ut som de flesta andra och täcker allt det man bör se, har jag en hel del annorlunda ideér…

Mer om programmet hittar ni här och detta ska bli hur kul som helst!
(Visited 80 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.