Reconciliation Day

Idag är det helgdag i Sydafrika. Försoningens dag.
Sydafrika har nog fler helgdagar än något annat land jag bott i. När jag var anställd älskade jag det eftersom man fick trevliga avbrott från jobbet men nu som egenföretagare är det lite frustrerande. Jag har massor med grejor jag behöver få klart innan jul och så stannar allt. Hmm…

Bara att gilla läget antar jag så istället för att jobba med reseförslag så har jag gjort en hel massa bokföring… Funkar det med.

I eftermiddag blir det ett besök hos familjen Kruger som lovat bjuda på pepparkakor och lussekatter och det tackar man aldrig nej till.

Nu har vi förresten testat vårt inbrottslarm oxå. Inte helt planerat men ändå. F gick och lade sig tidigt igår eftersom han skulle köra till flygplatsen kl 05.00 och vem lyckas då sätta av larmet så det börjar tjuta så att hela kvarteret hör???

Men känns ju skönt att veta att det fungerar. Ordentligt.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.