Sommarlovet har börjat

Nu märks det att vi närmar oss jul och nyår. De flesta Sydafrikaner är på semester, skolbarnen har sommarlov och alla vägar, shopping malls m.m är fullproppade med folk!

Ett annat givet tecken är när hyrbilarna börjar ta slut i Kapstaden. Händer vartenda år! Så har ni inte bokat er hyrbil mellan säg 20Dec och 3:e Jan än så är det rätt kört 🙁

Idag har vi äntligen fått fint väder igen. Varit riktigt blåsigt de senaste dagarna och lite halvmulet men nu är värmen tillbaka med en lätt bris…. Me Like!

F har fyllt på öl och cider förrådet så nu ska vi njuta av en kall dryck på balkongen och få lite sol!

Trevlig helg!

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.