Rödvin och projekt måla lägenhet!

Har varit till färgbutiken och hämtat min färg till helgens projekt: att måla lägenheten!
Till detta behövs det självklart oxå ett gott rödvin så jag köpte en Haute Cabriere Pinot Noir 2005. Ett av mina favorit viner. Så nu hoppas jag att detta går vägen…

Känns lite nervöst med tanke på att ägaren till min lght har den till salu för tillfället och vad skulle hända om jag totalt klantar till det så att man inte ens kan göra visningar etc..
fast personligen tycker jag ju inte att det går att få tråkigare väggar än de jag har..så kan bara bli bättre… Ja, ja..lovar att sätta upp före och efter bilder på måndag…. Ha en trevlig helg allihopa!

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.