Resor Sydafrika, paket resor, hyrbil, hotell, gruppresor, konferensresor osv

Detta är vad jag sysslat med de senaste dagarna..keywords till hemsidan på jobbet. Under säsong hade vi ingen tid att jobba på hemsidan ordentligt så den har legat helt overksam det senaste halvåret men förhoppningsvis blir det ändring på det nu.

Vi har ju haft tur och fått mycket kunder genom rekommendationer och de stora gruppresorna för det svenska charterbolaget gör ju att vi har hur mycket som helst ändå..

Men det är ändå de individuella paketresorna dar en gast tar kontakt med oss, ger oss ett hum om vad de vill göra och sen sätter vi ihop ett paket efter deras behov som vi är bäst på. Är superkul att göra mer skräddarsydda produkter eftersom man får en mer personlig kontakt med gästerna.
Så hemsidan och de nya produkterna är alltsa min lilla bebis för tillfället och vi får väl se hur det går…
Ni kan ga in och kika har: http://eternityadventures.co.za/

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.