Rabatt på safari fram till augusti

Just nu erbjuder vi 10% rabatt på alla safari-bokningar för er som planerar en resa ner till Sydafrika mellan april-augusti.

Som ni vet är vintern på g här nere och även om vi får ganska trist väder här i Kapstaden, så är vintermånaderna de bästa månaderna för safari 🙂
Är också under dessa månader som man ofta kan hitta bra erbjudanden.

http://www.elephantplains.co.za/

Kollar man på exempelvis Elephant Plains i populära reservatet Sabi Sands så kostar en sk Rondavel el rund “hydda” R1770 per person och natt och med vår rabatt blir priset alltså bara dryga R1500 per person och natt.

 Riktigt bra pris!

(Visited 66 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.