Light at the end of the tunnel…

Nu har våra sista kunder för säsongen landat i Kapstaden och jag känner hur jag så sakteliga börjar slappna av och kan se fram mot lite längre ledighet snart.

Igår tog vi en promenad in till Stellenbosch och vädret var alldeles perfekt! Älskar höst och vår när det är friskt i luften, klarblå himmel och ca 24-26 grader varmt… Vinrankorna längs vägen har börjat skifta lite färg och några enstaka stackars skrumpna druvklasar hänger kvar efter skörden…Rosorna blommar än 🙂Vi åt en supergod frukost på Dimi´s Cafe som ligger i lokalen där det svenska bageriet fanns för några år sedan. Ser inte mycket ut från utsidan (alldeles i början av Dorp Street) men maten är riktigt bra och prisvärt är det också.

Sen hämtade vi upp en hyrbil och körde till min “extra pappa” Ivan med vår gamla merca som behöver få en ordentlig service. Alltid kul att träffa Ivan. Han fyller 75 år senare i år men vägrar sluta jobba eftersom han ÄLSKAR att greja med bilar. En riktigt rolig typ är han och man får ta allt han säger med en nypa salt men bilar…det kan han!

Håller tummarna för att det inte är alltför många saker som måste åtgärdas och att vi kan köra den bilen ett tag till för hur det än är så är mercedes väldigt bekväma att åka i och ska man hämta kunder vid flygplatsen så är bagage-utrymmet fantastiskt bra!

Resten av dagen gick åt till shopping och andra “måsten” och vips så var den lediga dagen slut! Nu under lågsäsong försöker jag ta ikapp några av alla de timmar jag jobbar under högsäsong genom att ha onsdagar och helger lediga.

Man måste försöka ladda batterierna när man kan…

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.