Bra respons

Redan flera som hört av sig och vill hjälpa till med vårt filt-projekt. Kul!

Fick även frågan om man kan skicka ner saker hit men tyvärr blir det problematiskt då det anses som “import” och vi kan bli tvungna att betala tull för att lösa ut grejorna 🙁

Däremot går det jättebra att ta med sig kläder, leksaker m.m om man ska resa ner till Sydafrika så hämtar vi upp det från ert hotell och ser till att det hamnar på något bra ställe. Det uppmuntrar jag alla att göra 🙂

Min syster Sari som driver nagelskola och frisörsalong hemma i Karlstad har ställt fram en liten sparbössa på salongen och har uppmanat andra salonger att göra likadant.

 Bra initiativ tycker jag!

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.