Produktiv som attan…

Har haft en kanon dag idag då jag fått massor uträttat både på jobbet och t om innan jobbet imorse.. vaknade redan kl 05.30 utvilad och pigg och la in en tvätt och fixade iordning lägenheten innan jag promenerade till jobbet.

Volvon har tyvärr tagit sig en paus och vill inte starta så det blir till att promenera tills bilmekanikern Ivan, EXPERT på Volvo, kommer och ger den lite kärlek imorgon.

På jobbet har jag förutom att ha satt ihop 4 menyeolika hyrbilspaket till 4 olika kunder, oxå hunnit med bokföringen, gjort tidsschema till en av grupperna osv osv..Tänk om man kunde vara lika produktiv jämt! Jag är verkligen ett levande bevis på någon som jobbar bäst under pressure..Bring it on! älskar säsong och för mig har den verkligen kommit igång nu.. Me like!

Nu ska jag promenera hem och klura på en rutt för min goda vän från Tyskland som kommer hit och hälsar på om några veckor…antar att det är en fin gräns mellan att vara produktiv och tycka om sitt jobb och vara arbetsnarkoman och älska sitt jobb ??? Eller???

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.