Prisvärt Guesthouse i Johannesburg

Ofta när man flyger in eller ut ur Sydafrika så behöver man övernatta i Johannesburg en natt eller två. Kanske ska man iväg på safari dagen efter att man landat eller bara vill vila upp sig lite innan man ska bege sig ut på vägarna. Och sen finns det en hel del bra sevärdheter i stan.

Ett av mina personliga favoriter bland Guesthousen i Johannesburg är Liz at Lancaster.
Detta mysiga lilla ställe ligger i trevliga stadsdelen Craighall park med närhet till andra populära områden som Sandton, Rosebank och Hyde Park.

Guesthouset drivs av Liz själv och jag har sällan kännt mig så ompysslad och välkommen som där.
Hon ser alltid till att rummen är tip-top och behöver man hjälp med att fixa en guidad tur el en restaurang för kvällen så är det inga problem. Detta är verkligen ett bra exempel på ett “home away from home”.
Och priset är inte heller något att klaga på.
Från R350 per person och natt.
(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
One comment on “Prisvärt Guesthouse i Johannesburg
  1. Malin skriver:

    Hej, jag bodde hos Liz i fyra nätter och jag håller med dig. Ett jättehärligt och mysigt B&B. Tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.