Port Elizabeth- The friendly city

Port Elizabeth– “The friendly city” el “the windy city” som den också kallas, är en stad i slutet av Garden Route om man kör från Kapstaden.
Med sina badvänliga stränder och trevliga invånare är P.E som det brukar förkortas, helt klart värt ett besök. Många väljer att flyga från andra delar av landet (Johannesburg el Durban) och sedan köra enkel väg från P.E till Kapstaden. Ett smart sätt att slippa köra samma väg flera ggr.
Förutom stränder, restauranger och ett stort entertainment complex nere vid stranden, har man flera bra golfbanor att välja på och det stora dragplåstret är såklart Addo National Park och safari, ca en timme norr om staden.
I Port Elizabeth rekommenderar jag ett litet Guesthouse som heter First Avenue Lodge. Prisvärt boende på perfekt läge till allt som P.E har att erbjuda!
Här kan man välja på B&B el Self catering från R350 per person inkl frukost.
(Visited 372 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.