Några av mina favoriter längs Garden Route

Jobbar för tillfället med en sida på nya hemsidan där jag rekommenderar olika slags boenden runt om i Sydafrika så att mina gäster ska kunna få ett hum ungefär vad som finns, vad det kostar och helt enkelt vilka ställen som är populära bland mina kunder.
Har bara blivit färdig med Kapstaden, Vindistrikten och Garden Route än så länge men hoppas ha flesta områden runt om i landet representerade så småningom. Vill ni se hur det ser ut kan ni gå in och kika här

Personligen ser jag fram mot några dagar i Wilderness området någon gång i Oktober och längtar efter en Pizza på restaurangen Pomodoro, eller den utsökta maten på Cinnamon Boutique Guesthouse. Där kan man avnjuta en alldeles himmelsk tre rätters middag för ca R245…mmm..längtar!

Ett annat ställe som jag längtar tillbaks till är Plateau Country House, perfekta stället för total avkoppling! Beläget mellan vackra stranden Natures Valley och Nationalparken Tsitsikamma, är detta perfekta basen för massa roliga aktiviteter längs Garden Route 🙂
(Visited 92 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.