No rest for the wicked…

Oj, oj, oj vad allt går i rasande fart just nu!

Fullt upp med Sydafrikaexperten som växer stadigt med många förfrågningar från familjer och par som vill att jag ska hjälpa dem planera deras resa till Sydafrika. Riktigt kul!

Har även en del annat spännande på G för företaget och kommer förhoppningsvis åka till London i slutet på månaden för detta men lovar berätta mer så snart det är “officiellt”. Och nu är det mindre än 4 veckor kvar till jag åker tillbaks ner till Sydafrika! 🙂
Eftersom jag ska till Kenya med en grupp, måste jag se till att vaccinera mig mot gula febern och höll nästan på att få panik när sköterskan sa att det inte finns några tider förrän i mitten på Aug! Men nu har det löst sig och tror att jag har det mesta ordnat innan resan.
Vi letar fortfarande hus och har sett flera stycken som är intressanta men bestämt oss för att ta det på plats då bilder och internet många ggr är minst sagt vilseledande. En sak är säker iallafall och det är att det återigen bli Kap halvön..Är liksom hemma för mig..
I helgen passade jag och F på att måla om köket.
Eftersom det var jag som flyttade in hos F, har jag gärna velat ändra lite här och var för att bo in mig och få lite mer “Minna” känsla över stället men eftersom mycket var ganska nygjort och helt ok redan innan fanns det inte mycket att fixa förutom just köket.
Och om det blev skillnad!
Ja ni ser före och efter bilderna själva men som ni ser gillar jag skarpa färger… ha ha!
Vi är båda riktigt nöjda och man blir himla glad när man går upp på morgonen och kommer in i ett ljust, färgstarkt rum 🙂


(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.