Planer inför nästa säsong

Säsongen börjar gå mot sitt slut och om en månad landar de sista gästerna…Sen är det ett längre uppehåll under sydafrikanska vintern, då det oftast bara är safari och enstaka bokningar som gäller.

Just nu försöker vi planera för nästa säsong och det är hel del förändringar på g.

Den största förändringen blir att vi inte kommer jobba heltid på The Beautiful South Guesthouse längre och heller inte bo kvar i Stellenbosch.

 Vi trivs alldeles utmärkt här i området, men Sydafrikaexperten som företag växer så det knakar och därför måste vi lägga all fokus och energi på detta, och ska vi ha ner mer personal från Sverige nästa säsong, blir Stellenbosch för dyrt att bo i…Hus och lägenhetspriserna här är väldigt höga.

Så i påsk jobbar vi våra sista dagar på guesthouset och sedan är frågan vart nästa flytt ska gå?

Just nu är vi öppna för alla förslag och letar hus i hela Kapstaden med omgivning.

Spännande!

Vi planerar även en längre vistelse i Sverige i maj/juni och sedan kommer jag guida några grupper genom Sydafrika och Kenya resten av “vintern”.

Kommer lägga ut en annons för trainee-platser här på bloggen så snart denna säsong tagit slut och jag har tid att gå igenom ansökningar, och för er som redan anmält ert intresse, så läggs dessa på hög tills dess…

Ser fram mot ytterligare en galen men rolig säsong!

(Visited 71 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.