Packa upp resväskan

Ni anar inte hur trött jag är på att leva ur min resväska!
jag lämande Sverige den 9 Aug och har sedan dess rest genom hela Sydafrika samt delar av Zambia och Kenya.. Allt stinker och så länge jag inte kan tvätta alltihopa (som ju är mitt liv för de nästkommande 6 månaderna) så kommer inte lukten gå ur.

Har aldrig varit i behov av en tvättmaskin som nu…

Visst,, jag tvättar hos mina vänner men det blir ju att jag använder samma kläder hela tiden för att slippa rota runt i min överfulla väska.

Jag vill ha en garderob helt enkelt.

Sover förresten på min gamla bäddsoffa som jag gav bort förra året..älskar den soffan och mina vänner har erbjudit att ge tillbaks den ..men…nej..
Detta kommer bli första boendet som jag och Fredric flyttar in i tillsammans så därför ser vi faktiskt fram mot att få köpa en del gemensamma grejor..

Jag är självklart tacksam för att mina vänner ställer upp men nu är jag redo att flytta in till vårt egna!

(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.